Lisaas

Login

:
:

Uw browser ondersteunt geen Javascript.

Veel functies binnen onze software hebben Javascript nodig.

Mogelijke oplossingen:

  • Check de instellingen van uw browser
  • Gebruik een andere browser
  • Vraag Lipronics om advies

Wanneer was die inkoop opdracht verzonden?

Naar aanleiding van terugkoppeling door diverse gebruikers is vanaf vandaag de interface van de inkoop opdrachten uitgebreid. Nu kan in een apart veld "Verzonden" bijgehouden worden op welke datum de inkoop opdracht verzonden is.

Wanneer de opdracht verzonden wordt via de handige 'Email verzend' knop wordt de opdracht direct per email verzonden en wordt het veld "Verzonden" automatisch ingevuld.

2017-06-07

Lisaas Voorraad App

Eenvoudig het verbruik van artikelen op werkorders registreren of de voorraad stand aanpassen kan nu met de Lisaas Voorraad App. Nu ook voor iPhone en iPad beschikbaar.

Artikelnummers en ordernummers kunnen handig met behulp van de camera gescand worden. Ook handmatig het nummer intypen is een mogelijkheid.

Om te installeren zoek naar ¨Lisaas Voorraad¨ of klik op onderstaande button.

Android app on Google Play App Store
2015-12-03

Nieuwe servers

We zijn bezig om gefaseerd al onze Lisaas gebruikers over te zetten op nieuwe servers.

Voor de gebruiker is het enig merkbare verschil dat vanaf het adres 'https://system.lisaas.com/saas/bedrijf/' er automatisch doorgeschakeld wordt naar het nieuwe adres 'https://cloud2.lisaas.com/bedrijf/'. Beide adressen kunnen gebruikt blijven worden.

Alle mogelijkheden en gegevens blijven verder hetzelfde.

2015-11-03

Digitaal bestellen

Nu is het mogelijk om inkoopopdrachten direct vanuit Lisaas met de software van uw leverancier te laten communiceren.

Hierdoor gaat het bestelproces nog sneller. De bestelbevestiging wordt automatisch verwerkt in Lisaas, zodat prijs en levertijd goed komen te staan.

Als uw leverancier kan communiceren via Insbou03 of cXML neem dan even contact op met Lipronics, zodat wij dit voor u kunnen instellen.

Digitaal bestellen wordt nu al toegepast bij Oosterberg en EMG v.d. Meerakker. Vraag Lipronics om dit ook voor uw bedrijf te activeren.

2014-11-12